Foligain Anti-Grijs Supplement

foligain color rescue supplement anti-grijs

Een revolutionair alternatief voor haarverf voor mannen en vrouwen!

Foligain Color Rescue supplement werkt van binnenuit om je natuurlijke haarkleur binnen een aantal maanden gebruik weer terug te brengen.

  • Bevat Katalase. Er wordt gedacht dat de afwezigheid van katalase de kettingreactie begint die resulteert in grijs haar.
  • Ondersteunt het vermogen van het lichaam om melaninepigment te produceren.
  • Werkt om slapende of bijna dode pigmentcellen door het lichaam te reactiveren om grijs haar weer terug te brengen naar de oorspronkelijke haarkleur.

Hoe het proces werkt

Foligain Anti-Grijs werkt door slapende of bijna dode pigmentcellen door het lichaam te reactiveren en helpt grijs haar terug te brengen naar de oorspronkelijke haarkleur. De resultaten kunnen variëren, omdat mensen in verschillende stadia van hun leven grijs haar krijgen en geen haarlokken op hetzelfde moment of op dezelfde manier reageren op de behandeling. Je zou gewoonlijk na 4 tot 9 maanden een verschil moeten opmerken.

Vele jaren hebben wetenschappers het vermoeden gehad dat haar in de loop van de tijd grijs wordt omdat een soort van natuurlijk voorkomend "toxine" het vermogen van melanine om haarschachten met kleur te verzadigen verstoort. (Melanine is de stof die door het lichaam wordt geproduceerd en die haar, huid en ogen kleurt.) Maar er was een team onderzoekers aan de University of Bradford in Groot-Brittannië voor nodig om het exacte biologische en chemische proces te achterhalen. De belangrijkste boosdoener, zo blijkt, is een overmaat aan waterstofperoxide, van nature geproduceerd door haarcellen.

Haarcellen in mensen van alle leeftijden produceren wat waterstofperoxide. Maar bij jonge mensen wordt het door het enzym catalase snel afgebroken in onschadelijke elementen van waterstof en zuurstof . Naarmate we ouder worden, produceren de haarcellen echter kleinere hoeveelheden catalase en wordt er minder waterstofperoxide afgebroken.

Naarmate de waterstofperoxide zich opstapelt, werkt de melanine niet zo gemakkelijk meer. In eerste instantie haalt het een beetje kleur uit het haar, waardoor het een grijs uiterlijk krijgt. Maar na verloop van tijd, naarmate het niveau van catalase blijft dalen en het niveau van waterstofperoxide toeneemt, maakt het grijs haar plaats voor wit haar.

Hoe Foligain Color Rescue werkt

Foligain Color Rescue helpt bij het stimuleren van melancocyten om het vermogen van het lichaam om melaninepigment te produceren te vergroten, waardoor de genetisch bepaalde neiging om minder of weinig melanine te produceren, wordt overwonnen. Haarkleur wordt bepaald door een pigment dat bekendstaat als melanine en dat wordt verdeeld door het midden van de haarschacht. Het kleurenbereik, van blond tot bruin tot zwart, wordt bepaald door het aantal, de grootte en de kleur van de pigmentkorrels.

Wanneer haar wordt geproduceerd door de reproductie van de epitheel cellen die de follikel omvatten, hoopt nieuw geproduceerde melanine zich op in de cellen en kleurt het haar zelf wanneer het uit de follikel komt. Als we ouder worden, sterven de pigmentcellen in onze haarzakjes geleidelijk af. Als er minder pigmentcellen in een haarzakje zitten, bevat die haren niet langer zoveel melanine en wordt het een transparantere kleur - zoals grijs, zilver of wit - naarmate het groeit. Bij oudere mensen zullen er minder pigmentcellen in de buurt zijn om melanine te produceren. Uiteindelijk zal het haar er volledig grijs uit gaan zien.

Belangrijke ingrediënten

Paardestaart (7% extract)

Helpt vocht vast te houden in het haar en houdt het haar glanzend en helder, zonder het gevoel te hebben dat haar vettig aanvoelt. Het bevordert ook sterkere haarwortels en beschermt tegen hoofdhuid irritatie.

Plantensterolen (45% beta-sitosterol)

Dit middel helpt stresshormonen tegen te gaan die bijdragen aan de veroudering van het haar. Zoals we weten kunnen stresshormonen bijdragen aan het haarverlies en vroegtijdige vergrijzing.

Gerstegras

Bevordert en verbetert de oorspronkelijke haarkleur door te voorkomen dat de moleculaire structuur in het haar vroegtijdig uitsterft. Gerstegras verdikt het haar en zorgt voor externe voedingsstoffen die een schild van bescherming vormen om te zorgen dat het grijs zichzelf tegenhoudt.

Zink

Is een mineraal dat de haargroei versnelt.

Vitamine B6

Het helpt bij het behouden van de jongere uitstraling van je haar door de kleur te herstellen.

Biotine

Onderhoudt de algehele gezondheid van het haar en verhoogt de haar schoonheid.

Foliumzuur

Helpt om haaruitval te voorkomen. Het kan ook een factor zijn in het voorkomen dat je haar grijs wordt.

Brandnetel Extract

Het herstelt de natuurlijke kleur en stimuleert de groei van het haar.

Foligain Anti-grijs supplement kopen

© 2018 LabStores