Over ons

Terug naar klantenservice

Foligain.nl is de officiële importeur van Foligain in de Benelux. Wij zijn specialisten op het gebied van haaruitval preventie en haarverdikking.

Al meer dan 10 jaar betekent onze betrokkenheid bij producten en diensten voor haar en schoonheid, haar wetenschappen en haaruitval, inclusief chirurgische, medische en cosmetische oplossingen, dat weinigen in een betere positie zijn om je de beste en de meest effectieve producten te bieden.
Foligain.nl heeft een geweldige collectie hoogwaardige Foligain producten en doen er alles aan om je te helpen en de beste service te bieden.

Foligain

Foligain is toegewijd aan het leveren van werkelijk innovatieve, hoogwaardige haarverzorgingsformules. Ontworpen met zuiverheid en potentie, ondersteunt de geavanceerde wetenschap en technologie achter de Foligain producten de haarverzorgingsdoelen van onze klanten door consistent betrouwbare en zichtbare resultaten te leveren.

Alleen Foligain bevat Trioxidil ™, een drievoudig actief haargezondheidscomplex dat is ontwikkeld door het Foligain team van haarverzorgingsdeskundigen, met bioactieve ingrediënten waarvan klinisch is aangetoond dat ze helpen bij het revitaliseren van de gezondheid van haar en hoofdhuid.

Waar wetenschap en technologie voldoen aan potentie en prestaties

Foligain is een marktleider in haarverzorgingsinnovatie. Het Foligain team werkt om de nieuwste wetenschap en trends te combineren met klinisch bewezen ingrediënten om echt effectieve oplossingen voor jonger uitziend haar te ontwikkelen.

Ons Quality Assurance Team houdt toezicht op elk proces - van de selectie van grondstoffen en de ontwikkeling van formules tot de verzending van het eindproduct naar uw deur. Foligain producten worden geproduceerd volgens de hoogste normen, batch-vrijgavetests, stabiliteitsopslag- en productieprocessen en zorgen voor de beste behandelingen op de markt.

Word een Foligain verkooppunt

Als de officiële distributeur van Foligain in Nederland, België en Luxemburg zijn wij ook de belangrijkste Foligain groothandel dat officiële producten van Foligain mag verkopen. Ga voor de hoogste kwaliteit, spreek met ons over een partnerschap en ontvang de Foligain anti-haaruitval producten voor in jouw winkel.
Stuur een mailtje naar info@foligain.nl of kijk hier voor meer informatie.

© 2018 LabStores