Procapil

Het Trioxidil complex wat in de Foligain treatments, shampoos en conditioners te vinden is bestaat uit 3 effectieve ingrediënten die haaruitval tegen gaan en haargroei stimuleren.
Éen van die effectieve ingrediënten in het Trioxidil complex is Procapil.

Procapil is, op het gebied van haargroei en haaruitval, op dit moment het sterkst beschikbare haargroeimiddel als variant op Minoxidil. De werkstof Procapil is een combinatie van 3 complementaire actieve substanties welke alle bewezen effect hebben op de haaruitval en haargroei.
Procapil is uitvoerig getest door middel van klinische studies op de effecten van Androgenetica Alopecia (erfelijke haaruitval).

Hieronder zie je de samenvatting van een klinische studie van Procapil.
Wil je de volledige originele studie doornemen, klik dan hier en bekijk de PDF.

Procapil, Capixyl en Trichogen vormen samen het Trioxidil complex, het meest geavanceerde, effectieve anti haaruitval en haargroei complex op dit moment.

Klinische studie

Een panel van 35 mannen met alopecia bracht een haarlotion aan met 3% Procapil (18 vrijwilligers) of een placebo (17 vrijwilligers) tweemaal daags gedurende 4 maanden. Het deel van het haar dat werd waargenomen in de anagene fase (A) en de telogene fase (T) werd bepaald en de A / T verhouding werd vastgesteld. Haarmonsters werden genomen en geanalyseerd.

Resultaten

Videotrichogramme
A / T (gemiddelde waarde) PROCAPIL = Maand 0: 2,84 - Maand 4: 3.13
A / T (gemiddelde waarde) PLACEBO =  Maand 0: 2,61 - Maand 4: 2.54

De A / T verhouding neemt aanzienlijk toe met maximaal 46%, in vergelijking met Maand 0 en de placebo.
Met Procapil nam bij 67% van de vrijwilligers een verhoogd anageen haarnummer.

Haarwortel studie
Na de behandeling bleken de haarzak cellen zeer gestructureerd en gedifferentieerd te zijn. De wortelschede was dikker en beter in staat om een optimale verankering van de haarwortel te bieden.

haarwortel voor en na procapil

Conclusie

  • Procapil vermindert de productie van DHT (dihydrotestosterone) Dit is het hormoon dat zorgt voor de erfelijke haaruitval.
  • Procapil brengt de bloedspiegel op orde, wat kan zorgen voor nieuwe haargroei
  • Procapil versterkt en verankert de haarwortel

Procapil bestaat uit een aantal actieve ingrediënten.
Biotinyl-GHK stimuleert het celmetabolisme, apigenine verbetert de microcirculatie en oleanolzuur remt 5α-reductase.

Alle ingrediënten

Butyleenglycol - Water (Aqua), PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Gehydrogeneerde ricinusolie, Apigenine, Oleanolzuur, Biotinoyl GHK Tripeptide-1

© 2018 LabStores