Foligain Haargroei Supplement

Foligain Hair Stimulating haargroei supplement

Hoe werkt het?

Foligain Haargroei Supplement voor dunner wordend haar bestaat uit een combinatie van DHT-blockers, natuurlijke mineralen en vitamines en andere bestanddelen die de groei van dikker, voller en gezonder uitziend haar stimuleren.

  • Foligain bereikt de haarfollikel door de bloedbaan
  • Foligain bevordert de groei van dik, gezond uitziend haar
  • Foligain biedt de haarzakjes de juiste voedingsstoffen om te groeien

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Net als alle cellen in het lichaam, hebben haarzakjes de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden nodig om te groeien. Voor veel van deze voedingsstoffen is de meest effectieve manier om de haarfollikel te bereiken via de bloedbaan wanneer het wordt ingenomen als een oraal supplement.

Foligain combineert natuurlijke vitaminen, mineralen, DHT-blokkers en verbindingen die de groei van dik, gezond uitziend haar bevorderen.

Ginkgo Biloba Blad Extract

Ginkgo Biloba hecht de bloedtoevoer naar belangrijke perifere delen van het menselijk lichaam samen met fijne capillairen en heeft dus rechtstreeks invloed op de hoofdhuid. Bloed draagt zuurstof mee, dus als er meer bloeddoorstroming is, wordt er automatisch meer zuurstof toegevoerd, zuurstof brengt meer voedingsstoffen met zich mee en essentiële vitamines E & A blazen de hoofdhuid weer nieuw leven in.

Saw Palmetto Bes Extract

Werkt door hormonale signalen te onderbreken en daardoor de opname door de haarzakjes van een schadelijke stof genaamd dyhydrotestosteron (DHT) te verminderen. DHT is ook verantwoordelijk voor het krimpen van haarzakjes waarmee het haarzakje kleiner en fijner wordt. Dit wordt miniaturisatie genoemd waarmee het haar uiteindelijk af valt. Dit is hoe DHT verantwoordelijk is voor ongeveer 95% van haaruitval. De mannen of vrouwen die meer haar verliezen, zijn degenen die genetisch zijn voorbestemd om meer DHT te produceren dan anderen.

Brandnetel Blad Extract

Brandnetelkruid is een uitzonderlijke plant voor het herstellen van gezondheid en schoonheid in het haar. Brandnetel werkt zowel aan de binnenkant van je lichaam als aan de buitenkant. Rijk aan mineralen en vitaminen om elk systeem in je lichaam te voeden, laten brandnetels je haar groeien, glanzen, dikker en donkerder worden. Een extra bonus is een soepele, heldere huid en harde nagels.

Foliumzuur

Omdat foliumzuur belangrijk is voor de groei van weefsels en de cellulaire functie, is het essentieel dat uw lichaam er genoeg van heeft om een gezonde huid, nagels en haar te produceren omdat deze lichaamsdelen snel moeten regenereren. Foliumzuur helpt daarom haaruitval te voorkomen. Het kan ook een factor zijn in het voorkomen dat je haar grijs wordt.

Biotine

Biotine is een belangrijk onderdeel van het natuurlijke productieproces van haar. Het laat niet alleen nieuw haar groeien, maar het speelt ook een belangrijke rol in de algehele gezondheid van huid en nagels.

Jodium

Jodium kan haarverlies beïnvloeden omdat het de schildklier direct beïnvloedt, wat op zijn beurt de gezondheid van de haarzakjess direct beïnvloedt. Haarzakjes zijn kwetsbaar en erg gevoelig voor beschadiging. Gezonde haarzakjes groeien glanzend, dik, gezond haar, terwijl ongezonde follikels leiden tot precies het tegenovergestelde.

Zink

Een tekort aan zink kan veel bijdragen aan het afstoten van het haar omdat zonder zink en andere verwante mineralen, je haarschachten verzwakt raken, waardoor het haar breekt en de haargroei zeer langzaam gaat. Zink voordelen voor haar omvatten bevordering van cel reproductie, weefselgroei en reparatie van gebroken weefsels. Het onderhoudt ook de olie-afscheidende klieren die aan je haarzakjes zijn bevestigd, waardoor hun kans op uitvallen kleiner wordt.

Koper

Koper helpt bij de vorming van hemoglobine in de bloedcellen en helpt de zuurstof in de rode bloedcellen te vervoeren. Een dieet met een tekort aan koper helpt het lichaam niet om de hemoglobine te maken die nodig is om voldoende bloed naar de haarwortels te voeren. Wanneer haar niet de vitamines en mineralen krijgt die het nodig heeft, zal het sterven en uitvallen. De hoeveelheid haarverlies die je hierdoor ervaart, hangt af van de mate van het kopergebrek.

Niacine

Omdat Niacine een verwijdend effect heeft op vaten en haarvaten, wordt gedacht dat het de bloedsomloop naar de hoofdhuid verhoogt en zo de 'haargroei' stimuleert.

Vitamine B6

Vitamine B6 zou haarverlies kunnen voorkomen en helpen bij het aanmaken van melanine, het pigment dat het haar zijn kleur geeft.

Bèta sitosterol

Bèta sitosterol is een natuurlijk plantenextract dat wordt gebruikt om haaruitval bij mannen en vrouwen te stoppen. Het heeft androgeen-blokkerende eigenschappen waardoor het zich kan richten op de hormonen die verantwoordelijk zijn voor mannelijke en vrouwelijke kaalheid. Bij dagelijkse orale inname is aangetoond dat bèta sitosterol het beste werkt bij mannen en vrouwen die pas recentelijk overmatig haarverlies of tekenen van voortijdige kaalheid hebben opgemerkt. Het is minder effectief bij mensen die in de loop van de jaren veel haarverlies hebben gehad.

Taurine

In een Franse studie uit 2006, gepubliceerd in het "International Journal of Cosmetic Science", bevestigden onderzoekers dat wanneer de haarzakje van de follikel Taurine inneemt, dit de overleving van haar in vitro (reageerbuisjes) verhoogt en een specifieke remmer van haargroei, genaamd TGP, voorkomt .

Jaborandi bladeren

Versterkt het haar tegen breuk en uitval. Bevordert de natuurlijke glans van het haar.

Amerikaans Ginseng Wortelextract

Ginseng is een wonderbaarlijk kruid dat vele voordelen heeft. Een daarvan is dat het de stimulatie verhoogt en de bloedsomloop verbetert. Dit helpt bij mensen die lijden aan haaruitval of zwak en beschadigd haar. Ginseng verwijdert ook alle gifstoffen die de haarzakjes kunnen verstoppen, waardoor de haargroei vertraagt.

Wat kan ik verwachten?

Foligain gaat meteen aan het werk, maar het kost wat tijd om zichtbare resultaten te zien. Foligain werkt systematisch om je nieuwe haar als volgt opnieuw te laten groeien:

• Voordat nieuw haar wordt gekweekt, werkt Foligain om haaruitval te stoppen
• Vervolgens wordt je bestaande haar voller en gezonder
• Uiteindelijk begint nieuw haar te bloeien

Meestal merk je na een paar weken minder haaruitval. Een beetje haaruitval is normaal (zelfs mensen met de volste kapsels verliezen ongeveer 100 haren per dag), maar je moet wel al minder haar opmerken in de doucheafvoer of op je kam of borstel. Je bestaande haar zou ook dikker en gezonder moeten lijken.

Vervolgens zou je rond de 3-4 maanden nieuw haar moeten opmerken. Onthoud dat haar meestal maar 1 tot 1,5 cm per maand groeit. Sommige gebruikers zien merkbare hoeveelheden nieuw haar na drie maanden, bij andere duurt het wat langer.

Dus wees geduldig, na ongeveer 6 tot 8 maanden zou je een verschil in je foto's moeten kunnen zien.

Foligain Haargroei supplement kopen

© 2018 LabStores