Waar bestaat Trioxidil uit

De ingrediënten in Foligain's Trioxidil-complex hebben talloze werkzaamheidsstudies ondergaan, zowel ex vivo als in vitro, die positieve resultaten voor de haargroei aantonen, inclusief een werkzaamheidsonderzoek waaruit bleek dat het nog SNELLER werkt dan minoxidil!

Een vier maanden durende, gecontroleerde klinische studie toonde aan dat een belangrijk ingrediënt in Trioxidil de anagene / telogene verhouding bijna tweemaal zo veel verhoogde ten opzichte van de controlegroep. Anagene haren in de groeifase, en telogene haren in de rustfase.

Het Trioxidil complex bevat:

1. Trichogen

Trichogen is een combinatie van kruidenextracten die de hoofdhuidcirculatie stimuleren en de haargroei bevorderen. Het is aangetoond als een effectief natuurlijk alternatief voor Minoxidil tegen het dunner worden van het haar en heeft, in tegenstelling tot Minoxidil, voordelen op de lange termijn.

Bekijk hier de studie naar de effectiviteit van Trichogen.

2. Capixyl

Capixyl is een innovatief en uniek actief complex dat is ontworpen om het haarverlies proces te voorkomen en te stoppen, de haargroei te stimuleren en ontstekingen in de hoofdhuid te verminderen. Capixyl is een Biomimetisch signaalpeptide met acetyltetrapeptide-3 en rood klaverextract, dat rijk is aan Biochanine A, wat een synergistische werking heeft op DHT-modulatie via de remming van 5-α-reductase en op de stimulatie van ECM-vernieuwing en de verankering van eiwitten.

Capixyl is een innovatief en krachtig cosmetisch ingrediënt dat zorgt voor voller, dikker en gezonder uitziend haar.

Bekijk hier de studie naar de effectiviteit van Capixyl.

3. Procapil

Procapil richt zich tegen de belangrijkste oorzaken van alopecia: slechte microcirculatie van de hoofdhuid, follikel veroudering en follikel verval veroorzaakt door dihydrotestosteron (DHT).

Bekijk hier de studie naar de effectiviteit van Procapil.

Procapil, Capixyl en Trichogen vormen samen het Trioxidil complex, het meest geavanceerde, effectieve anti haaruitval en haargroei complex op dit moment.

© 2018 LabStores