Verzenden

Terug naar klantenservice

  1. Bezorgopties Nederland
  2. Bezorgopties België / Luxemburg
  3. Verzendkosten
  4. Discrete verpakking

Bezorgopties Nederland

Bezorging met Instabox (vroeger RedJePakketje)

**Door problemen bij Instabox kunnen we deze verzendmethode momenteel niet aanbieden.**

Maandag t/m Donderdag voor 23:59 besteld = morgen in huis!

Maandag t/m Vrijdag voor 10:00 besteld = vandaag in huis!

Bestel je zondag voor 23:59 of maandagochtend voor 10:00, dan ontvang je het pakket nog dezelfde dag!

De zendingen worden dezelfde dag geleverd tussen 17:00 en 22:00.
Met de Track & Trace kan je tot op een half uur zien wanneer de zending wordt geleverd.

Wil je het adres wijzigen nadat het pakketje is verstuurd? Bel dan voor 13:30 naar Instabox 085 1300 944 om de adreswijziging door te geven.

Niet Thuis

Als er niemand thuis is wordt het pakket de volgende werkdag weer aangeboden. Mocht er weer niemand thuis zijn wordt het pakket de werkdag daarop voor de laatste keer aangeboden.

Bezorgen op kantoor

Het pakket laten bezorgen op het kantoor is met deze dienst niet mogelijk.
Laat je pakket in dit geval versturen naar een PostNL punt in de buurt.

Mocht je toch voor thuisbezorgd hebben gekozen en een bedrijfsnaam hebben ingevuld, dan sturen wij het pakket automatisch via PostNL. Bestellingen na 15:00 uur worden de volgende dag bezorgd.

Afhalen bij een PostNL Punt

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = morgen in huis

Bij het bestellen kan je aangeven dat je jouw pakket graag zou afhalen bij een PostNL Servicepoint bij jou in de buurt (maandag tot en met vrijdag). Vul je postcode in en je hebt direct de keuze uit de dichtstbijzijnde PostNL Servicepoints.
Wanneer jouw pakket bij het PostNL Servicepoint van jouw keuze is aangekomen, krijg je hiervan via mail bericht. Je kan het pakket binnen 5 werkdagen afhalen, wanneer dat jou uitkomt. Het pakket kan alleen door de besteller worden afgehaald. Er kan om je legitimatie worden gevraagd.

Bezorging met PostNL

Heb je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling de eerstvolgende dag bezorgd met Bpost (met uitzondering van zondag en Nationale feestdagen).

Bezorgopties België / Luxemburg

Bezorging met PostNL

Heb je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling de eerstvolgende dag bezorgd met Bpost (met uitzondering van zondag en Nationale feestdagen).

Afhalen bij een PostNL Punt

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = morgen in huis

Bij het bestellen kan je aangeven dat je jouw pakket graag zou afhalen bij een PostNL Servicepoint bij jou in de buurt (maandag t/m vrijdag). Vul je postcode in en je hebt direct de keuze uit de dichtstbijzijnde PostNL Servicepoints.
Wanneer jouw pakket bij het PostNL Servicepoint van jouw keuze is aangekomen, krijg je hiervan via mail bericht. Je kan het pakket binnen 5 werkdagen afhalen, wanneer dat jou uitkomt. Het pakket kan alleen door de besteller worden afgehaald, Er kan om je legitimatie worden gevraagd.

Verzendkosten

Bestellingen worden gratis geleverd in Nederland, België en Luxemburg vanaf € 40,-. Bij bestellingen onder de € 40,- bedragen de verzendkosten in Nederland, België en Luxemburg: € 4,95.

Discrete verpakking

Al onze producten worden discreet verzonden. Ze worden verpakt in een neutrale doos, er moet altijd getekend worden bij de deur door de geadresseerde en de zendingen worden niet afgegeven bij de buren.

© 2018 LabStores