Verzenden

Terug naar klantenservice

Bezorgopties

Hieronder vindt je de verschillende bezorgopties, gekozen om jouw zo goed mogelijk te bedienen.

Thuisbezorgd - Nederland & België

Maandag t/m Vrijdag voor 23:45 besteld = morgen in huis!
Zaterdag voor 15:00 besteld = Maandag in huis!

Bestellingen geplaatst na Zaterdag 15:00 uur worden Dinsdag geleverd.

Je ontvangt een automatische Track & Trace mail waarmee je duidelijk kunt zien wanneer de zending wordt geleverd.

Zelf kiezen

Bij ons kan je ook zelf kiezen op welke dag je het pakket wilt ontvangen. Wel zo handig als je het persoonlijk in ontvangst wil nemen.

Niet Thuis

De bestelling wordt 1 of 2x bij je thuis aangeboden. Ben je niet thuis dan kan de vervoerder ervoor kiezen het pakket bij je buren aan te bieden. Je ontvangt in dat geval een notificatie in je brievenbus of per mail. Indien het pakket niet bij de buren kan worden afgeleverd, wordt het pakket bezorgd bij een Afhaalpunt in de buurt waar het pakket gedurende 5 werkdagen afgehaald kan worden.

Bezorgd bij een afhaalpunt - Nederland

Maandag t/m Vrijdag voor 23:45 besteld = de volgende dag aanwezig op het Afhaalpunt.
Zaterdag voor 15:00 besteld = Maandag aanwezig op het Afhaalpunt.

Wanneer je bij het afronden van jouw bestelling je gegevens hebt ingevuld kun je een keus maken uit de dichtstbijzijnde afhaalpunten. Wanneer je het adres of postcode opgeeft verschijnt er een mogelijkheid om de dichtstbijzijnde Afhaalpunt bij je in de buurt te kiezen.

Je krijgt een bericht wanneer het pakket is aangekomen bij het afhaalpunt, zodat je het op het gewenste tijdstip kan ophalen. Je hoeft dus niet meer thuis te wachten!

Het pakket zal 5 werkdagen blijven liggen. Indien je het niet binnen 5 werkdagen afhaalt, wordt het pakket teruggestuurd naar ons.

Let op: Kies je voor een automaat als Afhaalpunt, dan kan het voorkomen dat de automaat vol is en het ergens anders wordt bezorgd of terug komt naar ons.

Verzendkosten

Bestellingen worden gratis geleverd in Nederland, België en Luxemburg vanaf € 40,-. Bij bestellingen onder de € 40,- bedragen de verzendkosten in Nederland, België en Luxemburg: € 4,95.

Discrete verpakking

Al onze producten worden discreet verzonden. De bestellingen worden verpakt in een neutrale bruine doos. Op de verzendlabel wordt alleen de naam 'AboutOurBrands' weergegeven.

© 2018 LabStores