Trioxidil


foligain triple action

Baanbrekende haargezondheid technologie

Alleen Foligain producten bevatten Trioxidil, een drievoudig gezondheidscomplex met bio-actieve ingrediënten die voller haar en de hoofdhuid gezondheid stimuleert.

Trioxidil werd ontwikkeld en geperfectioneerd door de experts van Foligain om het haar en de hoofdhuid te voorzien van belangrijke voedingsstoffen en plantaardige ingrediënten voor gezonder, dikker ogend haar.

Trioxidil is versterkt met een gepatenteerd vochtbarrière technologie die de belangrijkste bioactieve ingrediënten vergrendelt om de werkzaamheid te ondersteunen en het vochtgehalte van de huid te behouden voor optimale resultaten.

De bio-actieve ingrediënten in deze drievoudig werkende anti-haaruitval behandeling zijn klinisch aangetoond dat ze helpen bij het revitaliseren van de gezondheid van haar en hoofdhuid.
foligain haarzakjes


Sterke haarzakjes

Dikker, voller, sterker haar


Stimuleert de noodzakelijke eiwitten die het haar nodig heeft om er voller en dikker uit te zien.

Aan de basis van de haarfollikel is de dermale papilla, die voeding draagt om nieuw haar te laten groeien. Een haarzakje met goed bindweefsel en dermale papilla is bevorderend voor normale haargroei.

Dermale papilla-cellen produceren extracellulaire matrixeiwitten (ECM). Deze eiwitten spelen een belangrijke rol bij haarverankering, huidherstel en de gezonde, cyclische haargroei. Haar met onjuiste ECM-waarde zal dof en dun zijn.

Trioxidil stimuleert deze ECM-eiwitten om de haarzakjes te versterken en dikker te maken en haarverankering te verbeteren voor haar dat sterker, dikker en voller is.Foligain vitaliteit


Vitaliteit

Gericht op fijn, dunner wordend haar


Bio-actieve stoffen helpen om de haargezondheid te ondersteunen voor jonger uitziende lokken.

Enzymen die 5-alfa-reductase worden genoemd, zetten gezond testosteron om naar dihydrotestosteron (DHT). DHT zorgt ervoor dat de haarfollikel krimpt en de groeifase verkort. Het voorkomen van de vorming van DHT is een sleutelfactor tegen het dunner worden van het haar.

Trioxidil bevat doelgerichte bioactieve stoffen waarvan in klinische onderzoeken is aangetoond dat deze de vorming van DHT verminderen, wat bijdraagt aan het voorkomen van van een kortere haargroeicyclus en krimpen van de haarfollikel.Foligain vochtvergrendelaar


Moisture-Lock

Stimuleert de hoofdhuid gezondheid


Deze Moisture-Lock technologie behoud de huidvochtigheid en voedingsstoffen in de hoofdhuid.

Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor de bevordering van dik en gezond haar. Oxidatie van vrije radicalen kan zelfs schade aan de huid en hoofdhuid rond de haarzakjes veroorzaken. Chronische ontsteking van de hoofdhuid, veroorzaakt door allerlei factoren, staat erom bekend dat het bijdraagt aan het dunner worden van het haar.

De bio-actieve stoffen in Trioxidil helpen deze ontstekingen te voorkomen. Foligain's unieke Moisture-Lock-technologie helpt om deze voedingsstoffen in de hoofdhuid te sluiten en zo een gezonde, gevoede hoofdhuid te bevorderen.


man en vrouw met spiegel en kam
© 2018 LabStores