Valentijn

Valentijn

 

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur. We hebben speciaal voor jou gezocht naar de allerbeste valentijncadeaus uit ons assortiment. En we hebben er een heleboel gevonden bij ons grote zusje AboutOurBrands.nl!

Shop nu snel voor je geliefde één van onze bijzondere producten en laat je liefde zien! We hebben natuurlijk producten voor zowel vrouwen als mannen (dus vergeet ook niet iets voor je zelf te bestellen).

Wij geven je ook graag wat extra liefde en hebben daarom de volgende aanbiedingen speciaal voor jou:

 

Valentijn

Spa of Iceland

Laat de liefde in je huis komen met de heerlijke geuren van Spa of Iceland. Als je nu een van de speciale sets koopt van een Spa of Iceland Aroma Diffuser en de bijbehorende Geurkaars, dan krijg je er van ons een gratis Handcreme (twv 14,-) bij cadeau! Kies een van deze sets en de handcrème wordt automatisch toegevoegd. Je kunt de bijzondere GiftSets hier vinden: klik hier.

Valentijn

Maria Nila Giftset

Verwen je geliefde (of jezelf) met een van de heerlijke giftsets van Maria Nila. Kies voor de True Soft, Silver Sheer, Head, Hair & Heal, Luminous Colour, Pure Volume of Structure Repair en je krijgt de shampoo, conditioner én de arganolie van ons in de set. Plus nog eens 10% extra korting op de giftset. Te mooi om te laten liggen!. Hier vind je alle sets: klik hier

De korting van 10% wordt automatisch toegekend

Valentijn

Beauty Pillow

Slaap je ook al op een BeautyPillow? Nee? Dan is dit je kans! Slapen op het zachte satijn is een gevoel van ongekende luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Van ons krijg je nu een 2de BeautyPillow voor de halve prijs. Koop er nu dan nu ook direct een voor jezelf en je geliefde. Gebruik de kortingscode: BPVALENTIJN en je krijgt het tweede BeautyPillow voor de helft van de prijs. Hier vind je de BeautyPillow in alle kleuren: klik hier.

Valentijn

Een jonge huid komt van binnen uit

Nog maar net bij ons in de collectie en nu al een groot succes! De Collageen Linn en Hyaluronzuur Linn zijn hét geheim voor een jonge en stralende huid. Een verpakking bevat 14 ampullen (voor 14 dagen) en kost 19,50 maar als je er nu 2 tegelijkertijd koopt, krijg je ruim 10% korting en kun je direct ook een maand voor uit! Je hebt geen code nodog voor de speciale korting. Plaats 2 verpakking Collageen of 2 verpakkingen Hyaluronzuur in je winkelwagen en de korting wordt automatisch toegekend. Hier vind je de Collageen Linn en de Hyaluronzuur Linn .

© 2018 LabStores