Supplementen & Accessoire

Supplementen ondersteunen het uiterlijk van gezond uitziend haar, huid en nagels van binnenuit.

Ter preventie of vermindering van dunner wordend haar, zijn de voedingsstoffen in de losse capsules en tabletten van essentieel belang. De unieke mix van vitamines en mineralen leveren hun waarde rechtstreeks aan de haarzakjes.

Ons assortiment staat garant voor supplementen die bijdragen aan haargroei, overmatig haaruitval tegengaan en de algehele haargezondheid verbetert.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

12 24 36
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

12 24 36

Supplementen en accessoires

Voor extra verzorging en ondersteuning kun je gebruik maken van de supplementen en accessoires van Foligain. We hebben een drietal supplementen en een effective dermaroller in ons assortiment:

Foligain Hair & Scalp Roller ter ondersteuning van voller haar

De hair en scalp dermaroller is een micro-needling behandeling voor de hoofdhuid. De roller bevat 540 stabiele, ultrafijne titaniumnaalden die pijnloos over de hoofdhuid rollen en het bovenste oppervlak van de huid perforeren. Hierdoor helpt de roller bij het verwijderen van dode huidcellen en wordt de algehele hoofdhuidgezondheid      bevordert. Door de kleine openingen in de opperhuid kunnen anti-haaruitval lotions beter geabsorbeerd worden.

Voller haar met Foligain Haargroei Supplement

Naast de verzorgingsproducten om dunner wordend haar tegen te gaan, kun je ook gebruik maken van het Foligain stimulating supplement. Dit supplement bestaat onder andere uit natuurlijke mineralen en vitamines die de groei van dikker, voller en gezonder uitziend haar stimuleren. 

Foligain Color Rescue tegen grijs haar

Een alternatief voor haarverf: het Foligain anti-grijs supplement. Dit supplement werkt van binnenuit en helpt om binnen een aantal maanden je natuurlijke haarkleur weer terug te krijgen. Het product bevat wetenschappelijk geteste ingrediënten en reactiveert slapende of bijna dode pigmentcellen in het hele lichaam. 

Het beste resultaat

Voor het beste resultaat gebruik je de supplementen en accessoires in combinatie met de verzorgingsproducten van Foligain.

© 2018 LabStores