Exclusief: 10 geheimen uit onze blogs onthuld!

Regelmatig trakteren we je op boeiende blogs, vol wetenswaardigheden en zaken waarmee je andere shop-fanaten te slim en snel af kunt zijn. Voor één keer geven we je een kijkje achter de schermen in het maakproces en onthullen we enkele sneak peaks waarmee jij je voordeel kunt doen. Kortom: pak de popcorn er maar bij en lees snel verder!

De beste kwaliteit voor de minste knaken

Als hèt online platform voor je favoriete beauty- en verzorgingsplatform streven we ernaar je zo volledig mogelijk te voorzien van informatie over de vele producten uit ons assortiment. Daarnaast praten we je in onze blogs bij over de laatste trends, nieuwste onderzoeken en tips & tricks om in elk jaargetijde goed voor de dag te komen.

De beste zomerkapsels, de betekenis van een bepaald haartype haar, meer blond, bruin, rood of zwart op de wereld, haar verven/bleken wel of niet schadelijk voor het haar, wat is de beste aanvulling op de kerstsfeer, hoe om te gaan met de emotionele rollercoaster die kan volgen op haarverlies, welke stylings-gevaren kun je tegenkomen op reis, wat eet je om je huid en haar gezond te houden, wat zijn de beste versiertips, is kaalheid erfelijk en waarom hebben mannen er vaker last van, hoe verlies je snel weer je grijze haren, waar koop je een natuurlijk ogend haarwerk en wanneer pak je de hoogste kortingen op je favoriete producten? Je leest het bij ons!

De trouwe lezer is het misschien al opgevallen dat we in elke publicatie een aantal handige voordeeltjes verstoppen. Om de koude temperaturen van de herfst wat dragelijker te maken, delen we vandaag 10 hidden gems met je. Iets waar je nu, maar ook in toekomstig leesvoer, je voordeel mee kunt doen.

1. Vul je kennis verder aan

Ben je klaar met het lezen van onze blog, maar zit je toch nog met enkele vragen? In en onder elke tekst plaatsen we een directe verwijzing naar een relevante, eerder geschreven artikel. Wedden dat je daar de overgebleven vraagtekens snel een kopje kleiner kunt maken? Ook kun je rechtsonder op onze chatfunctie klikken om, elke werkdag tijdens kantooruren, met een van onze medewerkers te spreken.

2. Kies een categorie

Onze updates worden gecategoriseerd, zodat je nog sneller blogs over een bepaald onderwerp op één pagina onder elkaar kunt vinden. Urenlang zoeken is hierdoor verleden tijd. Selecteer op categorieën, zoals: Haartips Mannen, Over Toppik, Over Haargroei, Haartips Vrouwen, Over Haaruitval of Beauty Tips. Ook -direct aanklikbaar- te vinden onder de kop, naast de publicatiedatum.

3. Zie de pro's aan het werk

Leuk, die zee aan informatie, maar kunnen we de professionals misschien ook zelf aan het werk zien? Hoe breng je bijvoorbeeld nepwimpers aan door simpelweg een klein beetje water te gebruiken? Op welke manier gebruik je hairfibers en welke tools helpen je daarbij? Waarom kan je haar uitvallen bij het gebruik van anticonceptie of na het stoppen met geven van borstvoeding? In welke volgorde gebruik je shampoos en lotions, hoe lang masseer je ze in en welke duur moet je aanhouden om de ingrediënten hun werk te laten doen? In onze blogs delen we regelmatig video’s waarin ervaringsdeskundigen laten zien hoe het moet. Zij helpen je op weg. Ook via onze socials tonen we je regelmatig instructievideo’s en interviews met mannen en vrouwen die hun persoonlijke verhaal delen.

4. Maak kennis met onze vrienden

Je ziet het misschien al aan de onderwerpen in punt 3; we laten je graag meeprofiteren met een aantal van onze zakelijke vrienden. AboutOurBrands, Foligain, Toppik en Viviscal vormen een uniek kwartet dat regelmatig naar elkaar verwijst en interessante (kortings)acties opzet. Het ene product kan namelijk zomaar een aanvulling zijn op het andere, dus waarom zou je elkaar dan niet een beetje helpen? Eén en één is twee. Plus: jouw keuzemogelijkheden worden hierdoor extra vergroot.

5. Directe interactie

We stipten ze al even aan: onze social media kanalen. We zijn actief op Facebook en Instagram, waar we niet alleen direct doorlinken naar nieuwe producten en blogs op deze site, maar zo nu en dan ook winacties organiseren. Speciaal voor onze volgers daar. Mis dus niets en geef die pagina’s snel een like. Je maakt dan automatisch deel uit van de lijst die kans maakt om, gratis en voor niets, gave prijspakketten te ontvangen.

6. Let op de kleine lettertjes

Oké, de term ‘kleine lettertjes’ bedoelen we meer symbolisch. We doelen daarmee vooral op de wijze waarop onze blogs worden afgesloten. Soms met simpelweg een afsluiting van ons verhaal, een andere keer met een actie die je veel geld kan besparen bij de aankoop van je producten. Het loont dus regelmatig de moeite om verder te lezen en erachter te komen wat ons speciale codewoord is voor aantrekkelijke kortingen tijdens, bijvoorbeeld, Black Friday, Sinterklaas, Valentijn, Vaderdag of Moederdag.

7. Klaar met zoeken

Heb je net een blog gelezen waarmee je dat ene probleem waar je al tijden mee rondloopt te tackelen, kun je de shampoo, conditioner, spray, laserkam of ander product er niet bij vinden. Nou, niet bij ons! We zorgen ervoor dat de producten die we bespreken zowel in de tekst voorbij komen (inclusief directe doorlink) als in een handige winkelmand optie onderaan de pagina. Zo hoef je je tijd niet te verspillen aan ellenlang Googlen of een ritje naar de winkel. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is morgen in huis. Kun jij je weer lekker op de bank nestelen voor de favoriete Netflix serie.

8. Back in time

Misschien herinner je je die ene flacon, die andere spuitbus of een interessant onderwerp dat je vorig jaar zomer las. Of wellicht rondom je verjaardag. Misschien las je ‘m wel tijdens die eerste koude winterdag of vlak voor je eerste date met die leuke vriend of vriendin. Via ons archiefmenu -aan de rechterkant van deze pagina- ben je in enkele muisklikken waar je zijn moet.

9. Laat van je horen!

Reageer in een comment onder een blog, plaats een reactie onder een bericht op onze socials, stuur een DM (direct message) op Facebook of Instagram, open de chat op deze website of laat een review achter op Bol.com, waarop ons assortiment ook te verkrijgen is. Waar je ook iets achterlaat, wees er zeker van dat we alles lezen en zo nodig op korte termijn reageren. Elke vraag heeft een antwoord, dus stel ze gerust!

10. Wees de eerste!

Scrol je na het lezen van onze blog verder door tot aan de onderkant van de pagina. Daar vindt je rechtsonder een balkje om toegang te krijgen tot exclusieve acties en de eerste informatie over nieuwe producten en trends. Speciaal voor mensen die de krachten in hun rechterwijsvinger willen sparen, hebben we deze directe link voor je. Schrijf je snel in en ontvang elke veertien dagen onze nieuwsbrief.