Supplementen & ongewenst neus/oor haar

Onze supplementen richten zich op het bevorderen van de natuurlijke haargroei. Hoe kan het dan dat deze enkel het hoofdhaar aanpakken en die vervelende neus-, oor-, rug- en borstharen slim over weten te slaan? Niemand zit immers te wachten op uitstekende sprieten op ongewenste plekken. Lees snel verder voor het antwoord!

Neem afscheid van de neus/oor trimmer!

We krijgen regelmatig de vraag of onze supplementen de groei van al het lichaamshaar bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan reeds aanwezig rug- of borsthaar, opkomende haargroei in de oren of vervelende, in het oog springende neussprieten. Wees niet gevreesd, onze producten richten zich enkel en alleen op het hoofdhaar. Dunner wordend haar op die plek krijgt een extra stimulans wanneer je gebruik maakt van onze capsules die dit probleem bij de wortel grondig aanpakken.

Het antwoord ligt verscholen in drie simpele letters: DHT. Naarmate je ouder wordt treedt langzaamaan het 5-alfa-reductase enzym in werking. Dit zorgt ervoor dat het mannelijk hormoon testosteron wordt omgezet in een ander lichaamseigen hormoon: dihydrotestosteron (DHT dus).

Dihydrotestosteron hecht zich aan androgeen receptoren op de haarzakjes en krimpt deze. Als gevolg hiervan neemt de groeifase van de haargroeicyclus in lengte af, terwijl de rustfase van e haarcyclus wordt verlengt. Het hormoon verlegt de haargroei naar andere plekken op het lichaam, waardoor haar op andere plekken, zoals neus en oor, langer, stugger en donkerder kunnen opduiken.

Maak je hoofdhaar dikker

Ik wil geen neus- en oorharen!

We begrijpen het heel goed dat haar op andere plekken dan waar deze in je jongere haren altijd hebben gegroeid ongewenst zijn. Het is weinig flatterend en daardoor voor veel mensen storend. De mate waarin je haar wordt beïnvloed door DHT heeft veel te maken met genetica.

Simpelweg een middeltje innemen dat meer testosteron aanmaakt is geen optie om van het probleem af te komen, aangezien het lichaam dit op latere leeftijd automatisch omzet in DHT en dus hogere DHT-waardes tot gevolg zal hebben.

Een handigere manier om het proces tegen te gaan en zelfs om te keren is het gebruik van DHT-blokkers. De ware boosdoeners van dat dunnere haar bovenop en een overschot aan haar op plekken elders.

Dit is de oplossing!

Er bestaan een aantal middelen die goed voor je kunnen werken, zoals het Foligain DHT Blokker Serum. Bij zowel mannen als vrouwen helpt het haaruitval te stoppen en de haargroei te stimuleren op enkel en alleen het hoofd. Huidcellen worden vertrekt en de bloedtoevoer naar het hoofdhuidgebied verhoogt.

Breng het serum minimaal eenmaal per dag aan en masseer vervolgens gedurende enkele minuten met de vingertoppen de hoofdhuid. Laat het vervolgens minstens vier uur zitten. Voorafgaand aan het aanbrengen van het serum, kun je de hoofdhuid voorzien van een korte behandeling met de Foligain Dermaroller. Deze is ontworpen om de absorptie van anti-haaruitval producten te bevorderen en dode huidcellen van de hoofdhuid te verwijderen.

Deze zelfde methode bestaat ook in de vorm van haargroei supplementen, waarbij het haar niet extern maar van binnenuit wordt gevoed en DHT geblokkeerd. Mannen bestellen deze variant, vrouwen maken gebruik van deze versie. Lees hier hoe (en hoe vaak) je ‘m gebruikt.

Tot slot raden we personen met grijze lokken (die daar vanaf willen) het gebruik van het Foligain Anti-Grijs Supplement aan. Een revolutionair alternatief voor haarverf, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Neem minimaal zes maanden dagelijks twee capsules in met water, één in de ochtend en één in de avond, bij voorkeur na een maaltijd. Als de gewenste resultaten (na 6-12 maanden) zijn behaald, volstaat één capsule per dag.

Haargroei op plekken waar jij dat wil