After-Summervibes met Foligain

We genieten nog even van het laatste restje zomer én de start van de herfst. Ook dan zijn er namelijk nog flink wat zonuren te pakken.

Feel the perfect after-summervibes met onze tips om je haar de meest strakke look, feel en verzorging te geven. Ook als je hinder ondervindt van storende factoren, zoals haaruitval, bestaan er mogelijkheden om er op je best uit te zien.

Laat dat dagje strand, een lekkere cocktail aan de boulevard of die avontuurlijke stedentrip dus maar komen!

Inhoud

> Haarfijn in de zon!

> Werking van Haargroei Supplementen

> Kleurafname van je haar

> Werking van Anti-Grijs Supplementen

> Nieuwsbrief

Haarfijn in de zon!

Wie denkt dat de verzorging van je haar stopt bij het gebruik van een goede shampoo en conditioner, heeft het mis. Niet alleen extern, maar ook van binnenuit kunnen de wortels gevoed worden. Foligain Haargroei Supplementen bestaan uit een combinatie van DHT-blokkers, natuurlijke mineralen en vitamines en andere bestanddelen die de groei van dikker, voller en gezonder uitziend haar stimuleren.

Net als alle andere lichaamscellen heeft haar de juiste voedingsstoffen nodig in de juiste hoeveelheden om op een goede manier te kunnen groeien. Voor veel van deze voedingsstoffen is orale inname via de bloedstroom de beste manier om de haarfollikel te bereiken. Na slechts een paar weken zal de gebruiker minder haaruitval opmerken en het bestaande haar zal er dikker en gezonder uit gaan zien.

Werking van Haargroei Supplementen

Samenvattend kan worden gesteld dat de supplementen van Foligain: de haargroei stimuleren, verdikken, voeden en revitaliseren van binnen naar buiten, het haar er weer gezonder uit laten zien, de haarzakjes voorziet van de voedingsstoffen die nodig zijn voor langer en dikker haar, DHT-blokkers, vitaminen en mineralen bevatten, veel actieve ingrediënten combineren, zicht richten op de belangrijkste oorzaken van dunner wordend haar voor merkbare resultaten, veganistisch en glutenvrij zijn, gezicht voor mannen en vrouwen, beschikbaar zijn in aantallen van één of twee maanden en honderd procent natuurlijk zijn.

Foligain haargroei supplement

Kleurafname van je haar

Dik en vol haar kan prettig zijn, maar waar we bijna allemaal een keer in ons leven tegenaan lopen, is de afname van onze natuurlijke haarkleur. Grijze punten gaan over in witte lokken, een proces dat uit zichzelf de omgekeerde weg niet zal inzetten.

Een revolutionair alternatief voor haarverf, zijn de Foligain Anti-Grijs Supplementen. Ook deze tabletten werken van binnenuit om, in dit geval, je natuurlijke haarkleur binnen een aantal maanden gebruik weer terug te brengen. Foligain bevat Katalase, het enzym dat -bij afwezigheid in het haar- een kettingreactie start waardoor grijs haar ontstaat. Wij combineren Katalase met andere voedingsstoffen die bekend staan om zijn prestaties in het stimuleren van voller, gezonder en dikker haar.

Werking van Anti-Grijs supplementen

We sommen een aantal hoogtepunten voor je op. Foligain Anti-Grijs Supplementen: zijn ontwikkeld om de originele haarkleur te voeden en verrijken, gemaakt met natuurlijke ingrediënten om de productie van Melanine te ondersteunen, bevatten wetenschappelijk geteste ingrediënten om grijs haar tegen te gaan, staan bekend om de slapende pigmentcellen van het haar te stimuleren, zijn geschikt voor mannen en vrouwen, tonen vermindering van haaruitval bij sommige gebruikers, zorgen voor een natuurlijke en discrete verandering van kleur, zorgen ervoor dat je jouw haar niet meer regelmatig hoeft te verven door de werking op lange termijn, laten binnen een paar maanden al de eerste effecten van hun werking zien, zijn honderd procent natuurlijk en veganistisch en glutenvrij.

Foligain anti-grijs supplement

Grijs en dunner wordend haar. Het is voor veel mannen en vrouwen een doorn in het oog. Behalve voor twee bekende types: Sinterklaas en de kerstman. Lees snel welke bekende artiesten voor in de tijdmachine stapten, om er -heel even- zo oud mogelijk uit te zien.

Nieuwsbrief

Foligain heeft een superhandige nieuwsbrief die je, gratis en regelmatig, in je mailbox ontvangt. Je bent daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haar, huid en verzorging, beschikt over de snelste weg naar ons volledige assortiment en kunt als eerste gebruik maken van de vele kortingsacties door het jaar heen. Acties die niet-leden pas veel later ontvangen. Vul snel je e-mail adres in en mis geen voordeel meer!