Broer van de kerstman?

Grijs en dunner wordend haar. Het is voor veel mannen en vrouwen een doorn in het oog. Behalve voor twee bekende types: Sinterklaas en de kerstman. Lees snel welke bekende artiesten voor in de tijdmachine stapten, om er -heel even- zo oud mogelijk uit te zien.

Geniet van grijs, maar wel met mate

Hans Kesting, Tim Allen, Robert Ten Brink, Mel Gibson, Patty Brard, Leslie Nielsen, Jeroen Krabbé, Alec Baldwin, Bram van der Vlugt, Richard Attenborough, Karin Bloemen, John Goodman, Wilbert Gieske, Ben Affleck, Stefan de Walle, Tom Hanks, Peter Faber, Micky Rooney, Wim Rijken en Robin Williams. Zomaar wat nationale en internationale sterren die in hun leven gestalte gaven aan Sinterklaas of de Kerstman. Voor hun rol als goedheiligman of Santa, was het belangrijk om er zo oud mogelijk uit te zien. Een brilletje, met grime wat extra rimpels en een flinke dosis grijs -of nog beter- wit haar!

Omdat zij slechts een rol speelden, zullen zij hoogstwaarschijnlijk niet op de pakjeslijst hebben gekeken om te zien wat er in welk cadeautje zat. Ongemerkt zijn op die manier vele flesjes, potjes en tubes Foligain door hun handen gegaan, een goedje dat zij als hulp-sint en kerstman ongetwijfeld goed hadden kunnen gebruiken. De supplementen zorgen voor zowel haargroei als het tegengaan van grijs haar. Tenzij je eruit wilt komen te zien als de broer of zus van de kerstman, zijn de voedingsstoffen in deze producten ideaal om dat beeld tegen te gaan.

Hoe werkt het?

  • Foligain bereikt de haarfollikel door de bloedbaan
  • Foligain bevordert de groei van dik, gezond uitziend haar
  • Foligain biedt de haarzakjes de juiste voedingsstoffen om te groeien

Net als alle cellen in het lichaam, hebben haarzakjes de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden nodig om te groeien. Op oudere leeftijd meer dan op jongere leeftijd. Voor veel van deze voedingsstoffen is de meest effectieve manier om de haarfollikel te bereiken via de bloedbaan wanneer het wordt ingenomen als een oraal supplement. Foligain (voor zowel mannen als vrouwen) combineert natuurlijke vitaminen, mineralen, DHT-blokkers en verbindingen die de groei van dik, gezond uitziend haar bevorderen.

Hoe zit dat met grijs haar?

  • Foligain reactiveert slapende of bijna dode pigmentcellen
  • Foligain helpt grijs haar terug te brengen naar de oorspronkelijke haarkleur
  • Foligain laat na 4 tot 9 maanden resultaat zien, afhankelijk van de staat van het haar

Foligain Color Rescue helpt bij het stimuleren van melancocyten om het vermogen van het lichaam om melaninepigment te produceren te vergroten, waardoor de genetisch bepaalde neiging om minder of weinig melanine te produceren, wordt overwonnen. Haarkleur wordt bepaald door een pigment dat bekendstaat als melanine en dat wordt verdeeld door het midden van de haarschacht. Het kleurenbereik, van blond tot bruin tot zwart, wordt bepaald door het aantal, de grootte en de kleur van de pigmentkorrels.

10% KORTING (op alles!)

Sinterklaas, Kerstmis, Oudejaarsavond en misschien zelfs wel een verjaardag. December staat traditiegetrouw bol van de feestdagen en mogelijkheden om jezelf of je naasten eens lekker in de watten te leggen.Omdat 2020 al lastig genoeg was, denken we graag met je mee en geven we speciaal voor jou DE HELE MAAND DECEMBER maar liefst 10% KORTING te geven op ALLE PRODUCTEN. Bovendien ontvang je bij elke bestelling gratis een tube desinfecterende Victoria Handgel. Gebruik hiervoor bij je bestelling de kortingscode: ‘DECEMBER’. Deze actie is ook van toepassing op de producten van Toppik, Viviscal en AboutOurBrands.