Foligain wint prestigieuze NewBeauty Award

De WR Group, onder meer verantwoordelijk voor Foligain, kondigt met trots aan dat de Foligain Triple Action Shampoo is uitgeroepen tot een NewBeauty Award-winnaar voor ‘Beste shampoo tegen dunner wordend haar.’

De Foligain Shampoo voor dunner wordend haar met 2% Trioxidil verwijdert voorzichtig ophoping om het haar te verjongen, de hoofdhuid te stimuleren en volheid en body toe te voegen.

De nummer 1 volgens kritische jury

Foligain is de bekende haarverzorgingslijn van de volgende generatie, toegewijd aan het leveren van hoogwaardige formules aan miljoenen mensen die hun haar en hoofdhuid willen verbeteren. Door de nieuwste wetenschappelijke en industriële trends te combineren met klinisch bewezen ingrediënten, is het de missie van Foligain om schone, effectieve, transformatieve oplossingen te ontwikkelen voor gezonder, voller uitziend haar.

‘Deze felbegeerde overwinning in de branche bevestigt de missie van Foligain om veilige en zeer effectieve haarverzorgingsoplossingen te bieden die gunstig zijn voor de integriteit van het haar en de hoofdhuid’, aldus Renee Barch-Niles, EVP - Retail bij de WR Group. ‘New Beauty is een prominente, vertrouwde hulpbron in de industrie en we zijn verheugd om erkend te worden voor de uitzonderlijke resultaten en geavanceerde technologie van Foligain.’

Haargezondheidscomplex

Foligain bevat een baanbrekend drievoudig haargezondheidscomplex genaamd Trioxidil, uitgerust met bioactieve ingrediënten, waarvan klinisch is aangetoond dat ze de gezondheid van het haar en de hoofdhuid helpen revitaliseren. Bovendien is Trioxidil verbeterd met vochtvergrendelingstechnologie om de belangrijkste voedingsstoffen en plantaardige ingrediënten van de formule te verzegelen en het vocht van de huid vast te houden.

De Foligain Shampoo voor dunner wordend haar met 2% Trioxidil verwijdert voorzichtig ophoping om het haar te verjongen, de hoofdhuid te stimuleren en volheid en body toe te voegen. De Foligain Triple Action Complete Formula voor Dunner wordend Haar met 10% Trioxidil bevat een exclusieve Liposphere micro-emulsietechnologie die het haar en de hoofdhuid stimuleert met krachtige Trichogen, Procapil, koperpeptiden en erwtenspruitextract, voor zichtbare resultaten. De lichtgewicht, verfrissende formule is vakkundig geformuleerd met de behoeften van de haardoelen van de consument in gedachten en levert transformatieve resultaten voor alle haartexturen en -types.

Ondersteuning

Ter ondersteuning van onze productpagina’s, leggen we je met enige regelmaat uit wat het product met het haar doet en duiken we dieper in de wereld van haar. Lees hier bijvoorbeeld 10 feitjes over haarverlies, het verschil tussen mannen- en vrouwenhaar en de focus op hoofdhaar, zonder daarbij de groei van neus-, oor-, rug- en borstharen te stimuleren. Onze producten zijn steevast snel leverbaar. Lees hier meer over in onze blog over onze snelste bezorging van Nederland.