De beste haartips van het jaar!

Het nieuwe jaar is net begonnen en dat is altijd een mooi moment om te beginnen met goede voornemens.Naast de traditionele sport- en eetvoornemens is het nu eens tijd om je voor te nemen ook beter je haar te verzorgen.

Begin goed met deze 7 tips om je haar te laten stralen en in goede conditie te houden.

1. De juiste reinigingsroutine

Veel mensen houden van schoon haar en wassen dus elke dag hun haar. Nu lijkt dit logisch, maar je haar wordt hier niet blij van. Door je haar te vaak te wassen kun je de natuurlijke, beschermende oliën uit het haar en de hoofdhuid verwijderen. Dit heeft als resultaat dat je haar droger zal worden. Probeer daarom om je haar maximaal twee keer per week te wassen.

Was routine

2. Maak wekelijks gebruik van conditioner

Een conditioner geeft je haar een extra verzorgingsboost. Wanneer je een keer per week een diep inwerkende conditioner gebruikt, zul je merken dat je haar mooier wordt. Onze conditioner is een stimulerend product dat dunner worden haar tegengaat. Door gebruik van de conditioner worden je haar en hoofdhuid doordrenkt met het Trioxidil-complex, Biotine, verzachtende Jojoba olie en krachtige kruidenextracten die zijn aangetoond om het haar te versterken en verdikken.

Haar wassen

3. Pas op met hitte apparaten

Natuurlijk wil je je haar zo mooi mogelijk stylen, met bijvoorbeeld een krul- of stijltang. Deze apparaten kunnen je haar wel beschadigen door de hitte die er van afkomt. Gebruik daarom niet elke dag hete apparaten en geef je haar de tijd om te herstellen. De schade kan je ook beperken door voor het gebruik van een krul- of stijltang een product te gebruiken dat beschermt tegen hitte.

Styling

4. Ga regelmatig langs de kapper

Gespleten en gebroken punten laten je haar er niet mooier uitzien. Breng daarom regelmatig een bezoek aan de kapper om je haar te laten bijwerken, ook als je juist langer haar wilt. Je haar ziet er gezonder uit en de kans op gebroken en gespleten punten is kleiner. 

Kapper

5. Voorkom wrijving van het haar

Druk of wrijving van het haar kan het haar beschadigen en gespleten punten veroorzaken. Draag je haar dus niet altijd in een strakke paardenstaart, maar wissel af tussen haarstijlen. Let ook goed op met borstelen, doe dit niet heel voorzichtig.

Kapsel

6. Let op je voeding

Een gezond lichaam zal ook resulteren in gezonder haar. Gezonde voeding zal veel bijdragen aan gezond en stralend haar. Drink voldoende water en zorg dat je de juiste vitaminen binnen krijgt. Je zult dit echt terug gaan zien aan je haar!