Microneedling is blijvend!

Microneedling is een van de populairste trends van dit moment.
Op eerste indruk, lijkt een microneedling roller misschien wat eng om te gaan gebruiken. In eerste instantie denk je toch; dat zal vast zeer doen en gaat wellicht gepaard met enige weerstand.

De naaldjes zijn echter zo klein (0.25 mm dikte) dat het amper mogelijk is om jezelf hiermee pijn te doen. Er zijn al veel tevreden klanten die de hoofdhuid regelmatig behandelen met de roller. Deze verbetert namelijk de doorbloeding van de hoofdhuid en zorgt ervoor dat voedingsstoffen beter worden opgenomen.

Hoe werkt Microneedling?

Jamie O’Banion uit de USA heeft de allereerste persoonlijke micro naaldroller ontwikkeld met haar vader en vertelt hierover: “Je creëert pijnloze micro ‘beschadigingen’ toe aan de huid, welke het afweersysteem stimuleren om de natuurlijke genezing te bevorderen,” zegt ze. “De kleine tunneltjes die ongeveer zo’n 5 minuten open blijven, dienen dan te worden behandeld met de Foligain behandeling, welke zo een maximaal resultaat geven. Deze stimuleren de haarfollikels en zorgen ervoor dat Foligain effectiever in de hoofdhuid werkt. Foligain Hair & Scalp Dermaroller

De belangrijkste vraag: werkt het echt?

Volgens Elle Magazine, laat een studie uit 2008 al zien dat wanneer een consistente behandeling met een maand ertussen, een verhoging van 400% geven in collageen en elastine; al na 6 maanden behandeling.”

Ook is het niet alleen goed voor de hoofdhuid; het kan tevens gebruikt worden voor het verminderen van cellulitis in andere probleemgebieden van het lichaam.Terwijl medische spa behandelingen veel geld kosten, kun je jezelf veel geld besparen door consistent thuis gebruik te maken van de handroller tegen een fractie van de kosten die de medische behandelingen met zich mee zouden brengen. De meeste mensen hebben routines met betrekking tot de verzorging van hun huid en haar, maar hoe frustrerend zou het zijn als je wist dat deze enkel oppervlakkig door de hoofdhuid worden opgenomen en weinig baat hebben? Als de dermaroller nu zo’n 200x meer effectiviteit geeft aan je behandeling van Foligain, zou je toch wel gek zijn om deze niet te benutten?

Er worden daarom steeds meer derma rollers van Foligain aangeschaft in combinatie met de anti-haaruitval lotion, om de meest effectieve resultaten van je behandeling te verkrijgen.
Tip: Koop daarom nu je eigen dermaroller; voor een verbetering en stimulans van je doorbloeding en een verstevigde huid!

Het Oprah Winfrey magazine van 13 november 2019 zegt dat het een echte aanrader is! foligain anti haaruitval producten

“Shampoos, conditioners en hoofdhuid behandelingen doen hun werk door je algehele gezondheid van je haar, het herstellen van de kracht en veerkracht en doen je haar er voller uitzien. Je kan hoofdhuid behandelingen ondergaan die je doorbloeding doen verbeteren en je hoofdhuid voeden, door bijvoorbeeld het gebruik van Triple Action Formula for Thinning Hair for Women with 10% Trioxidil van Foligain,” legt Dr. Howard Sobel uit, cosmetisch dermatoloog en directeur van Sobel skin.

“Trioxidil is een drievoudig haar gezondheidscomplex met bioactieve ingrediënten die voller uitziend haar en een gezonde hoofdhuid geven. Het voedt het haar en de hoofdhuid met de belangrijkste vitaminen en plantextracten die je haar er voller en gezonder uit laten zien,” zegt hij. “Trioxidil’s technologie zit ‘m in de bioactieve ingrediënten die ervoor zorgen dat de hoofdhuid zijn vochtbalans herstelt en behoudt, terwijl de lichtgewicht formule je een dosis voeding, zachtheid en glans geven.” 
Heb jij Foligain ook gebruikt en wil je graag jouw ervaring delen? We horen het graag van je in de commentaren hieronder.