Beauty routines voor het slapen gaan

Dus je wilt precies die tips weten die je kunnen helpen om elke dag, de hele dag mooi en charmant te blijven. Ik begrijp je helemaal. Wat kun je in dat geval doen? We geven je nu 9 gewoontes die je jezelf zou moeten aanleren voor het slapen gaan.

9 beauty routines voor het slapen gaan

1. Geen Makeup alsjeblieft

Dit is serieus. We begrijpen dat je een drukke dame bent en heel veel werk op je schouders hebt. Maar je moet ook iets begrijpen. Met make-up naar bed gaan is als een hartelijke uitnodiging voor huidproblemen. Laat me je de wetenschap hierachter uitleggen. Je huid begint zichzelf te repareren wanneer je slaapt. De huidporiën gaan open en er treedt een dermatologisch herstel op. Maar wanneer je gezichtshuid gehuld is onder dikke centimeters cosmetica, vraag je alleen om problemen. Dit zal vlekken en acne veroorzaken.

Vrouw wast haar gezicht voor het slapengaan

2. Hand Creme is een Must

Mooie handen kunnen je aantrekkelijkheid vergroten. Moeilijk te geloven? Probeer dit dan! Was je handen elke nacht voordat je naar bed gaat met warm water en een milde zeep. Dep droog met een zachte handdoek en breng vervolgens een handcrème aan.

En nu komt het belangrijkste deel. Zorg ervoor dat je een dikke en minder vette handcrème gebruikt. Hierdoor blijven je handen 's nachts gehydrateerd en wanneer je de volgende ochtend wakker wordt, kun je niet anders doen dan verliefd worden op je handen. Handcrème speelt ook een rol bij het verminderen van droogheid en ruwheid van de huid. Daarom is handcrème een must.

handcreme aanbrengen

3. Toner is een dubbele must

Toner is voor je gezicht wat je gezicht voor jou is. Waarom? Omdat het helpt de natuurlijke pH-waarden van je huid te herstellen. Dit maakt je huid uiteindelijk resistent tegen bacteriën en andere micro-organismen, en reinigt ook je huid van vuil en onzuiverheden. Breng eenvoudig een kleine hoeveelheid toner aan op een wattenschijfje en wrijf het zachtjes over je gezicht en nek. Geloof me, de volgende ochtend word je nog mooier wakker.

4. Vergeet de oogcrème niet

Laat me je wat vertellen; als er iets op deze wereld is met een schoonheid die nooit afneemt, zijn het de ogen van een vrouw. Verwijder al je oogmake-up en breng een oogcrème aan voordat je wat slaap vangt! Een oogcrème kan veel goeds voor je ogen doen; ingrediënten zoals peptiden in oogcrèmes kunnen je ogen hydrateren en hydrateren en ook rimpels en fijne lijntjes verminderen. Zorg ervoor dat je een lichtgewicht oogcrème gebruikt die antioxidanten, cafeïne, peptiden en witmakers bevat.

Oogcreme aanbrengen met Foligain

5. Gebruik een microneedleroller

Gebruik voor het slapen gaan de Foligain Hair & Scalp Dermaroller, nadat je je gezicht hebt gereinigd. Dit verbetert de doorbloeding van je huid en haar, wat je schoonheid absoluut ten goede komt! Ook is het altijd het beste om te slapen met je haar vastgebonden. Nee, dit is niet onze persoonlijke mening. Wanneer je slaapt met je haar in een knot of een vlecht, kun je jezelf de ergernis van klitten en knopen in de ochtend besparen. Haar bevat ook oliën en vuil die op je gezicht kunnen komen, waardoor acne ontstaat en andere problemen. Dat zou je toch niet willen?

6. Vaseline voor je voeten

Je voeten - iets dat nooit mag worden genegeerd. Ze zijn ontegenzeggelijk een weerspiegeling van je persoonlijkheid, en je moet ervoor zorgen dat ze vlekkeloos zijn. Altijd. Was je voeten met warm water en dep ze droog met een zachte handdoek. Breng vaseline op je voeten aan en zie ze binnen enkele dagen zacht en mooi worden! Vaseline wordt over het algemeen gebruikt om te voorkomen dat de huid uitdroogt.

vaseline smeren op je voeten

7. Poets je tanden voor het slapengaan

Hier komt een van de belangrijkste schoonheidsrituelen voor het slapengaan. Schoonheid is niet alleen een kwestie van buitenkant, maar ook van binnen. Als je adem niet goed ruikt, zou het krijgen van mode-advies zelfs van Jennifer Lawrence niet veel uitmaken. Maak er dus een punt om elke avond je tanden te poetsen voordat je naar bed gaat, en zorg ervoor dat je het doet na een pauze van 30 minuten na het eten. Flos je tanden ook en spoel je mond met warm water. Een belangrijk punt om te onthouden is dat flossen moet worden gedaan vóór het poetsen.

8. Begin met het gebruik van zijden kussenslopen

Geloof je dat zelfs de kussenslopen die je gebruikt, je schoonheid kunnen bepalen? Nou, je moet wel. En er zijn twee redenen. Eén, zijde bevat een aantal natuurlijke eiwitten en 18 essentiële aminozuren die gunstig zijn voor je huid. En twee, in tegenstelling tot katoenen kussenslopen, geven zijden kussenslopen je niet die vervelende kreuken of vouwen op je gezicht.

gebruik zijden kussenslopen voor je haar

9. Krijg een goede nachtrust

We weten allemaal dat slaap essentieel is. Er is geen twijfel dat slaapgebrek donkere kringen en wallen onder de ogen kan veroorzaken, twee van de grootste rampen voor iemands schoonheid. Zorg er dus voor dat je elke nacht ongeveer 7 - 8 uur slaap krijgt. Zorg er ook voor dat je alle elektronica uitschakelt voordat je gaat slapen. Mobiele telefoons of televisie zijn een grote nee in je slaapkamer.

Schoonheid is meer een kwestie van gedisciplineerde routines, nietwaar? Volg deze schoonheidsroutine voor het slapengaan en word elke ochtend wakker voor een prachtige jij! Volg jij een bepaalde routine voordat je naar bed gaat?