Hé Valentijn, zo maak je je haar seksproof!

Een grote bos rode rozen, romantisch diner of samen een filmpje kijken, het zou zomaar eens in de slaapkamer kunnen eindigen. Helemaal op Valentijnsdag waarop de liefde traditiegetrouw centraal staat. Het laatste waar je dan op zit te wachten zijn ongemakkelijkheden, zoals haar dat in de weg zit of in de klit raakt. Lees verder om erachter te komen hoe je jouw haar seksproof maakt!

Beschermd laagje om je haar

Het ene haar klit nu eenmaal sneller dan het andere, en voor een fiks aantal mensen zijn klitten tijdens seks simpelweg niet te vermijden. Er bestaan een aantal foefjes om de kans hierop te verkleinen. Zelfs als je nog helemaal niet in een romantische stemming bent.

1. Slaap op een satijnen kussen

Je kunt bestaande klitten het best verwijderen voordat je gaat slapen, omdat je er anders tijdens je slaap alleen maar een groter rommeltje van maakt omdat je draait en woelt. Maak het tot een vast punt in je beautyroutines voor het slapen gaan. Over satijn glijdt je haar makkelijker dan over, bijvoorbeeld, katoen. Wrijving veroorzaakt klitten en dat is bij dit soort kussenslopen niet het geval. Wij raden je de Beauty Pillows aan, ook nog eens verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren.

2. Wees goed voorbereid

Door van tevoren conditioner in je haar aan te brengen, maak je je haar niet alleen zachter, maar ook gladder en breng je een beschermend laagje om je haar aan. Klitten krijgen hierdoor minder snel de kans zich uit te leven. Wie lang haar heeft en het tijdens seks bij elkaar knoopt, heeft bovendien minder kans dat het ‘in de weg zit’.

3. Behandeling na afloop

Is je haar een ratjetoe van klitten, probeer deze dan eerst met de hand en pas daarna met een kam los te maken. Biedt dit geen uitkomst, stap dan de badkamer in en doordrenk je haar volledig met conditioner. Spoel het vervolgens uit en laat het volledig uitdrogen. Je zult zien dat je tweede ontklit-poging dan een stuk makkelijker verloopt.

4. Niet denken: nu zijn we er!

Gezond haar blijft er alleen goed uitzien als je het onderhoudt. Ook op momenten dat je het niet gezellig hebt in de slaapkamer. Een auto moet ook regelmatig een Apk-keuring ondergaan, met de haren is dat niet anders. Foligain Stimulerende Shampoo verjongt het haar, stimuleert de hoofdhuid en versterkt, geeft volume en dichtheid terug aan dunner wordend haar.

De Stimulerende Conditioner voegt nieuw leven toe aan dunner haar met voedingsstoffen die zorgen voor volheid, volume en glans. Ook is het een handig middeltje om vervelende klitten de deur te wijzen.

De Anti-Haaruitval Lotion, ten slotte, is geformuleerd voor vrouwen met fijn of dun haar, vrouwen die hun lokken nieuw leven in wil blazen en vrouwen die meer volume, dikte en dichtheid willen. Neem dagelijks de tijd voor je vaste haarroutine om ook op latere leeftijd te kunnen blijven genieten van je stralende coupe.