De druppel die het haar doet overlopen

De levenscyclus van het haar kent drie fasen. Eerst groeit het een jaar of vijf, daarna wandelt het een maand lang de overgangsfase in, om ten slotte ongeveer drie maanden in de rustfase te belanden, waarin het haar minder vast komt te zitten. Waarom worden mensen dan pas op latere leeftijd kaal en kun je hier iets aan doen?

Druppel voor druppel resultaat boeken

Wanneer een haar eenmaal is uitgevallen, kan de hierboven genoemde cyclus zich nog zo’n dertien keer herhalen vanuit dezelfde haarwortel. Deze is dus in z’n eentje goed voor meer dan zestig jaar aan haarproductie.

Ondanks deze geoliede machine in het lichaam, krijgen veel mannen en vrouwen al ver voor hun zestigste toch te maken met kaalheid. In de meeste gevallen is erfelijkheid hier de boosdoener van, al kan het ook worden veroorzaakt door bijvoorbeeld vitaminegebrek, infecties, ziekte, stress of een zwangerschap.

Terugtrekkende inhammen en een kale kruin, kunnen over de loop van meerdere jaren uitgroeien tot een hoefijzervormige rand en zelfs een kaal hoofd. Deze androgenetische alopecia (AGA), zoals het heet, komt rond het vijftigste levensjaar voor bij 50% van de mannen en 30# van de vrouwen. Die laatste groep krijgt er vaker op de kruin dan aan de voorzijde van het hoofd last van.

Hoe ouder je wordt, des te meer testosteron er wordt omgezet in dihydrotestosteron (DHT), de directe boosdoener van dunner wordend haar. Dit versnelt de groeicyclus van het haar, waardoor deze steeds korter van duur is en uiteindelijk de haarwortel uitput. Lees hier een aantal tips voor gezonde haargroei.

Druppelen

Foligain's DHT Blokker Serum tegen haaruitval is een effectieve manier om haaruitval te stoppen en de haargroei te stimuleren voor mensen met dunner wordend haar. Het serum helpt haaruitval en haarverlies te stoppen met zijn unieke ingrediënt, Trichogen, dat helpt bij het bevorderen van gezonde haargroei en het effectief blokkeren van DHT.

Waarom Foligain DHT Blokker Serum?

  • Blokkeert DHT.
  • Stopt haaruitval.
  • Stimuleert de haargroei.
  • Trichogen bevordert een gezonde haargroei en blokkeert DHT effectief.
  • Geen parabenen, sulfaten of ftalaten.
  • Niet getest op dieren.
  • Klinisch bestudeerde ingrediënten.

Het effectieve Trichogen-voedingscomplex samen met andere krachtige ingrediënten voor haargezondheid, zoals ginkgo biloba-extract, helpen de haarzakjes te versterken, ondersteunen de gezondheid van de hoofdhuid en conditioneren het haar voor normale groei.

Gebruik

Breng minimaal 1 keer per dag aan op de hoofdhuid. Masseer gedurende enkele minuten met de vingertoppen in de hoofdhuid. Laat Foligain DHT Blokker Serum minimaal 4 uur op de hoofdhuid zitten, maar kan voor onbepaalde tijd blijven zitten. Je kunt de behandeling aanvullen met Foligain haargroei supplementen.