Zo wordt je een nog betere flirt!

Wie goed wil kunnen flirten zal het lonken onder de knie moeten krijgen. Een verleidelijke manier om de aandacht van iemand te trekken en te laten weten wel geïnteresseerd te zijn. Gaat dat speelse spel van de verleiding je nu niet zo goed af, dan hebben wij een aantal tips voor je om toch in de smaak te vallen. Het geheim: gebruik hulpmiddelen!

Wink-Wink!

Sommigen doen het stiekem, anderen voor het oog van de hele wereld: flirten. Heb jij een stiekeme crush op die jongen of dat meisje van school, die verleidelijke collega op het werk of die beroemdheid die je maar niet te spreken krijgt? Het liefst zou je de hele dag wel met hem of haar willen flirten in de hoop een positieve reactie terug te krijgen.

Sterren doen het bij de vleet. Zo gaf rapper Drake tijdens een Awardshow toe al sinds zijn 22e hopeloos verliefd te zijn op zangeres Rihanna en ook een oogje te hebben op Vanessa Hudgens. Harry Styles kon het tussen 2015 en 2016 prima vinden met Kendall Jenner en queen op pop Madonna maakte er tijdens de daytime talkshow van Ellen DeGeneres absoluut geen geheim van een beschuitje te willen eten met Justin Bieber. Dat hij een stuk jonger is maakt haar niets uit, zo zei ze terwijl de zanger naast haar zat. Madonna: ‘I have no limits.’

Verleiden met een intense blik

Wimperserum

Een stuk bescheidener te werk gaan maar toch indruk maken? Denk dan eens aan nepwimpers voor een extra vlammend effect. Ogen kunnen spreken, maar nog meer wanneer daar een aantrekkelijker lijstje omheen zit. Onze vrienden van AboutOurBrands beschikken over een keur aan wimpers die op verschillende manieren te bevestigen zijn en geen resten achterlaten.

Beschik je van nature al over prachtige lange wimpers en wil je deze de finishing touch geven, maak dan gebruik van het Foligain Lash Wimper Verlenger Serum. Deze is geformuleerd met natuurlijke peptiden en extract van stamcellen van druivenpitten voor dramatisch ogende resultaten, met toegevoegde moisturizers om wimpers te conditioneren en beschermen.

Breng voor het slapengaan het serum aan op basis van schone bovenste en onderste oogleden (alsof je eyeliner aanbrengt). Het zorgt er vervolgens voor dat wimpers er langer, dikker en voller uitzien.

Wimperserum ideaal voor langere en vollere wimpers

Communicatie

Wimpers groeien in eerste instantie ter bescherming van het oog. Het houdt stofdeeltjes tegen, waardoor deze niet in het oog kunnen komen. Ze zijn extreem aanrakingsgevoelig, waardoor een goedwerkend, niet irriterend wimperserum essentieel is om er niet er alleen leuk uit te zien, maar er tegelijkertijd geen last van te ondervinden.

Het Foligain Lash Wimper Verlenger Serum is een van de meest betrouwbare merken gebleken als het gaat om verfraaiing zonder irritatie. Mocht dit in uitzonderlijke gevallen toch het geval zijn -afhankelijk van mogelijke huidaandoeningen- verwijder het serum dan direct weer met water.

Het serum helpt wimpers voller en langer te doen ogen en versterkt daarmee de non-verbale communicatie die deze kleine haartjes daarin bijstaan. Knipogen, verleidelijk kijken, de wimpers zijn van niet te onderschatte waarde als het aankomt op het maken van een goede eerste indruk. Meer tips nodig om je zelfvertrouwen terug te winnen? Lees hier snel verder!